Trasdockans dag 2018


Tystnad är förövaren bästa skydd och vi kommer att fortsätta skrika för de utsatta barnen. Vi hoppas att även alla ni fortsätter att göra er röst hörd i kampen mot våld och övergrepp på barn! Vi i Föreningen ATSUB vill tacka alla medarrangörer, alla sponsorer, publiken och alla som på ett eller annat sätt har varit med och stöttat och skrikit för Trasdockan!
Tillsammans kan vi påverka!

Extra stort tack till Erwikcommunication, Enzohuset och Karina Ljungdahl som tagit alla fina bilder! För mera bilder klicka här!


 Våra fina armband med texten #kidstoo hade premiär på Trasdockans dag! Går att köpa – maila info@atsub.se för mer information.

 

 

 

 


 Programledaren Eva Nazemson och ATSUBs verksamhetsansvariga Amanda Kullenberg var konferencier under dagen.

 

 


 Ylva och Linda Persson tillsammans med barnkören Rising star uppträdde på Trasdockans dag.

 

 

 

 


 Även Michel Young var en av artisterna under dagen. Han är nu aktuell med sin senaste singel i P4 och hans låtar finns att spela på spotify.

 

 

 

 


 Zara Kronvall Sigfridsson och Jessica Wetterstrand Sjöberg (f.d Sarek) framförde bl.a. ”Genom eld och vatten”, som de tävlade i melodifestivalen med för 15 år sedan!

 

 

 

 


 ATSUBs verksamhetsansvariga Sara Laouini berättade om idéen bakom antologin ”Skrik för Trasdockan”.

 

 

 

 


 14-åringarna Klara Almström och Sebastian Rydgren uppträdde med Trasdockans officiella låt Fearless och överlämnade de pengar de samlat in genom att turnéra runt i Sverige och uppträda.

 

 


 Sebastian och Klara vann årets Trasdockepris för sitt inspirerande, outtröttliga engagemang och deras vilja att förändra för utsatta barn i Sverige! Vilka förebilder!

 

 


 Designer Maria Westerberg var en stor hit under dagen då hon hade leksaksworkshops med barnen. Gamla leksaker gjordes om till nya!

 

 


 Artsy Ideas var med och gjorde underbara ansiktsmålningar på barnen!

 

 

 


 I politikerdebatten deltog Nora Axelsson Håkansson (Feministiskt initiativ), Torun Boucher (Vänsterpartiet), Åsa Lindhagen (Miljöpartiet), Andréa Ström (Nya moderaterna), Sultan Kayhan (Socialdemokraterna), Johan Hedin (Centerpartiet) och Caroline Szyber (Kristdemokraterna). Frågor som egen barnminister och barnhus lyftes.


 Dagens värdinna var Karolina Kaila Woroniecka och Alexander Erwik från Erwikcommunication var med och ordnade Trasdockans dag detta år!

 

 

 

 


 Enzo’s gjorde fantastiska pizzor till publik och deltagare!

 

 

 


 Resqued fruits utsökta juicer bjöds det på!

 

 

 


Otroligt stort tack till alla som hjälpte till att göra Trasdockans dag 2018 möjlig! Fortsätt skrika för Trasdockan hela året!