Anhörig till utsatta för sexuella övergrepp

Misstänker du att någon du känner är utsatt för sexuella övergrepp? Kanske har en kompis anförtrott sig till dig men bett dig att inte säga något.

ATSUB stödjer dig som är kompis eller anhörig till barn som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Den som är utsatt för ett övergrepp behöver din hjälp med att berätta! Du kan alltid kontakta oss om du inte vet hur du ska göra, eller be den som varit med om det att ringa själv.

Vår stödverksamhet

ATSUB stödjer dig som är anhörig till ett barn som blivit utsatt för exempelvis en pedofil. Vi hjälper dig också om du misstänker att barn i din närhet varit utsatta för nätpedofiler på internet eller varit med om andra sexuella övergrepp på nätet.

Vi ser till att du får stöd vid kontakt med myndigheter och i rättsliga frågor. ATSUB förmedlar även kunniga terapeuter eller hjälper dig med stödsamtal enskilt eller i grupp där du kan tala med andra i liknande situationer.

Hjälp oss att hjälpa

Stöd oss i vårt arbete mot sexuella övergrepp på barn. Vi tar emot bidrag som går bland annat till vår anhörigverksamhet. Swisha ditt bidrag till 1236946214. Tack för ditt bidrag!